Όροι χρήσης

 

Έχοντας πρόσβαση ή χρησιμοποιώντας αυτό το site αποδέχεστε τους παρακάτω όρους:


Καθεστώς ιδιοκτησίας/ απαγορεύσεις

Όλα όσα περιέχονται μέσα σε αυτό το site είναι πνευματική ιδιοκτησία του
btcenter.gr και στις ιδίου με αυτό ιδιοκτησιακού καθεστώτος εταιρείες και δικαιούχους. Το ίδιο ισχύει και με όλα τα γραφικά, τίτλους, χαρακτήρες και trademarks που περιέχονται μέσα στο btcenter.gr και τις συμβεβλημένες με αυτό επιχειρήσεις. Για την αναπαραγωγή, χρησιμοποίηση, προβολή, ταχυδρόμηση, διανομή και γενικότερα οποιαδήποτε χρήση των περιεχομένων αυτού του site, χρειάζεται πρώτα γραπτή άδεια από το btcenter.gr. Μπορείτε να δείτε και να "κατεβάσετε" υλικό από αυτό το site αποκλειστικά για προσωπική και μη εμπορική χρήση.

 

Η χρήση των εμπορικών σημάτων που υπάρχουν στο site, απαιτεί άδεια από τις εταιρείες στις οποίες ανήκουν.

Αυτή η συμφωνία ισχύει μέχρι τερματισμού της με ή χωρίς ανακοίνωση από το
btcenter.gr. Αν δεν τηρηθούν οι παραπάνω συνθήκες θα πρέπει να σταματήσετε αυτόματα να είστε χρήστης και θα καταστρέψετε οτιδήποτε υλικό έχετε αποκτήσει από το btcenter.gr

Αλλαγές - Ανανεώσεις (Updates)

To
btcenter.gr μπορεί να αναβαθμίσει, να τροποποιήσει, να βελτιώσει ή να αλλάξει αυτή τη συμφωνία ή να προσθέσει οποιουσδήποτε όρους ή συνθήκες οποιαδήποτε ώρα θελήσει, με την απλή διαδικασία της τοποθέτησης μιας ανακοίνωσης που να λέει πως αυτή η συμφωνία έχει αλλάξει/ανανεωθεί. Οποιαδήποτε χρήση του site μετά από τέτοιου είδους ανανέωση προϋποθέτει την αποδοχή των αλλαγών, των τροποποιήσεων και των επιπρόσθετων όρων που έχουν συμπεριληφθεί.

Διάφορα

Σε αυτή την συμφωνία ισχύει ο ελληνικός νόμος χωρίς καμία ενδεχόμενη αντίφαση από αλλά νομικά συστήματα. Αν κάποια διάταξη αυτής της συμφωνίας θεωρηθεί από Ελληνικό δικαστήριο αρμοδίας δικαιοδοσίας πως είναι παράνομη, αβάσιμη ή μη επιβεβλημένη, οι υπόλοιπες διατάξεις θα παραμείνουν σε πλήρη εφαρμογή και ισχύ.


Copyright ©2005-2008
btcenter.gr Όλα τα νόμιμα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα. Οποιοδήποτε μέρος του περιεχομένου δεν μπορεί να δημοσιευθεί ή να μεταδοθεί με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς έγγραφη άδεια. Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου σημαίνει αυτόματα την αποδοχή όλων των όρων χρήσης

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Btcenter.gr 2004-2008. Τελευταία καταχώρηση 23/10/08