Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της

 

Μετάβαση στην Τεχνολογία

Μετάβαση στην Μεθοδολογία

Μετάβαση στις Παραμέτρους

Μετάβαση στις Εφαρμογές

Μετάβαση στην Εκτύπωση των αποτελεσμάτων

Μετάβαση στην Επικύρωση

CardioScreen

 

CardioScreen® συστήματα

 

   made in Germany

 


Ιδανικά για

ιατρεία και μονάδες εξωτερικών και εσωτερικών ασθενών

(παθολογικά, υπερτασιολογικά, γεν. ιατρικής, καρδιολογικά, κ.α.)

 

ΑΠΛΑ – ΑΝΩΔΥΝΑ – ΑΚΙΝΔΥΝΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

   ΕΥΚΟΛΑ - ΓΡΗΓΟΡΑ - ΑΝΩΔΥΝΑ - ΑΚΙΝΔΥΝΑ

με την πλέον αξιόπιστη μεθοδολογία σύνδεσης  (4 διπλοί medis Z-tect αισθητήρες)

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 30 δευτερόλεπτα

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

PASA ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ: max

 

CardioScreen® συστήματα

Γερμανική ποιότητα • 
Αξιοπιστία μετρήσεων, κλινικά επιβεβαιωμένη
Μοναδικές και προσαρμοζόμενες συσκευές • 
Αξεπέραστο λογισμικό, φιλικότατο προς τον χρήστη
Μοναδικές δυνατότητες (από επιλογή χρήσης σε οθόνες αφής, έως και μετρήσεις per/beat και per/minute

  Τα CardioScreen® ψηφιακά ρεοκαρδιογραφικά συστήματα είναι κορυφαίων προδιαγραφών συστήματα αναίμακτης αιμοδυναμικής εξέτασης, αλλά και συνεχούς παρακολούθησης των παραμέτρων της κεντρικής αιμοδυναμικής, βασισμένα στην ρεοκαρδιογραφία (impedance cardiography, θωρακική ρεογραφία). Είναι ισχυρά και ταυτόχρονα πολύ οικονομικά συστήματα, με εξαιρετικά εύχρηστο και ευκολονόητο λογισμικό, που μπορεί να χρησιμοποιείται από γιατρούς πολλών ειδικοτήτων και όχι μόνο από καρδιολόγους. Αυτός ο συνδυασμός, ενός προσιτού συστήματος μέτρησης με ένα PC, καθιστά τα CardioScreen® συστήματα ιδιαίτερα κατάλληλα για ιδιωτικά ιατρεία και μονάδες εξωτερικών ασθενών.

 

  Τα CardioScreen® συστήματα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά μέτρησης υψηλής ευαισθησίας, το οποίο, σε συνδυασμό με τους PASA (Physiologic Adaptive System Algorithms) αλγορίθμους της MEDIS, παρέχει εξαιρετικά αξιόπιστα αποτελέσματα, κλινικά μελετημένα για την ακρίβειά τους.

 

  Όλα τα νέα πλέον συστήματα χρησιμοποιούν το νέο λογισμικό CardioVascular Lab, το οποίο είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε όχι απλώς να παρέχονται πληροφορίες, αλλά αυτές να είναι και εύκολα κατανοητές. Με μια ματιά ο γιατρός μπορεί άμεσα να αξιολογήσει την κατάσταση, χωρίς χάσιμο πολύτιμου ιατρικού χρόνου. Πέραν των τεράστιων δυνατοτήτων του, το βασισμένο σε Windows (98, 2000, NT, XP, Vista, 7, 8) λογισμικό επιτρέπει επίσης την εξαγωγή των στοιχείων σε φύλλο Excel - ιδιαίτερα χρήσιμο στην επιστημονική έρευνα.

 

  Οι μετρήσεις, όπως και οι υπολογισμοί των παραμέτρων, είναι πλήρως αυτοματοποιημένες. Μία σειρά ρυθμίσεων, όπως η δυνατότητα ρύθμισης των καρδιακών κύκλων που θα εξαχθεί ο μέσος όρος, η δυνατότητα αναπροσδιορισμού του μέσου όρου ανά πάσα στιγμή, κ.α., επιτρέπουν την χρήση του συστήματος σε πολλές καταστάσεις (ορθοστατική δοκιμασία, εκτακτοσυστολές, φαρμακολογικές δοκιμασίες, κ.α.).

Σε αντίθεση με τις impedance καρδιογραφικές συσκευές μερικών άλλων κατασκευαστών, η τεχνολογία της medis ξεχωρίζει: 

   ● Λόγω της άριστης ποιότητας του σήματος, η μορφή της impedance κυματομορφής είναι καθαρότατη. Αυτό επιτρέπει το εύκολο καρδιολογικό screening απλώς με το κοίταγμα της κυματομορφής. 

   ● Τα σημεία επισήμανσης στην κυματομορφή που εμφανίζονται διαρκώς, δείχνουν την ευκρίνεια της επεξεργασίας του σήματος, ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να διακρίνει την ορθότητα της βάσης του υπολογισμού των παραμέτρων, σύμφωνα με το σλόγκαν: "Πίστευε μόνο ότι βλέπεις".

 

Broschure

 

 

CardioScreen® 1000

 

Η impedance cardiography με την καλύτερη σχέση

ποιότητας / τιμής /απόδοσης.

 

 


Το CardioScreen® 1000 είναι ένα ρεοκαρδιογραφικό σύστημα για την εξέταση μόνο της κεντρικής αιμοδυναμικής. Πρόσθετες δυνατότητες, όπως της ταυτόχρονης μέτρησης της Pulse Wave Velocity, SpO2, NIBP και άλλων μετρήσεων δεν υποστηρίζονται.

 

Αν οι απαιτήσεις της αιμοδυναμικής εξέτασης περιορίζονται μόνο σε μία μέτρηση της κεντρικής κυκλοφορίας του αίματος, και δεν απαιτείται συνεχής και αυτόματη μέτρηση άλλων παραμέτρων όπως π.χ., στις μονάδες εντατικής, τότε το  CardioScreen® 1000 αποτελεί μία άριστη και οικονομική επιλογή.

 

 

CardioScreen® 2000

 


 

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ICG - ECG – PWV – NIBP – SpO2

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Με διαμόρφωση του επιθυμητού συνδυασμού,

ανάλογα με τις ανάγκες του ιατρού.

 

 ΝΕΟ: CardioScreen 2000 και για παιδιά και βρέφη!

 

Το CardioScreen® 2000 είναι ένα μοναδικό στο είδος του σύστημα αναίμακτης αιμοδυναμικής εξέτασης και συνεχούς παρακολούθησης. Σε αντίθεση με το CardioScreen® 1000, μπορεί να προσαρμοστεί με πρόσθετες προαιρετικές δυνατότητες, όπως της NIBP, της SpO2, της PWV, κ.α.. Η δυνατότητα διαμόρφωσης του συστήματος σύμφωνα με τις ανάγκες του ιατρού, το καθιστά εξαιρετικά οικονομικό. Έχοντας τις ίδιες προαιρετικές δυνατότητες με το niccomo™ monitor, το CardioScreen® 2000, αν και δουλεύει μέσω Η/Υ (PC ή laptop, netbook με ή χωρίς οθόνη αφής), μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί και σε μονάδες εντατικής θεραπείας, εμφραγμάτων, αιμοκάθαρσης, κ.α..

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Btcenter.gr 2004-2008. Τελευταία καταχώρηση 23/10/08